Even voorstellen


Foto Monique.

Visie

Mijn naam is Monique Janssen-van Heumen (1958), ik ben verpleegkundige. Mijn visie is dat de mens bestaat uit lichaam en geest, in contact met emoties en omgeving. Als hierin een goede balans is, voelt de mens zich gezond en energiek. Als er in een of meer van deze factoren een verstoring optreedt, dan kost dat energie en voelt de mens zich moe of ziek.

Werken aan herstel

Soms kan men werken aan het herstel van de omstandigheden en zo de balans herstellen. Soms kunnen omstandigheden niet veranderd worden en kan men slechts een nieuwe balans zoeken in de nieuwe werkelijkheid. Ik heb ooit gekozen voor het vak van verpleegkundige, omdat ik mensen in deze onbalans bij wil staan en helpen om weer een goede balans te vinden.

Minder tijd

Ik heb altijd verpleegd vanuit mijn hart maar vanwege bezuinigingen en veranderde visies kreeg de verpleegkundige steeds minder tijd voor de patiënt. Dat vind ik erg jammer.

Therapeut

In 2010 heb ik kennis gemaakt met energetisch werk. Het werken met energie en de verbondenheid die men daardoor heeft met de cliënt, raakte mij zo, dat ik zowel de opleiding Healing Touch als de opleiding Psycho-energetische therapie gevolgd heb en mijzelf nu Healing Touch therapeut en Psycho-energetisch therapeut mag noemen. Door beide opleidingen te volgen, heb ik het energiewerk vanuit twee invalshoeken kunnen verkennen en ik heb dat als zeer verrijkend ervaren. Ik wil graag het energiewerk in de verpleging integreren, vanwege de heilzame resultaten die het oplevert voor patiënten.

Eigen praktijk

In mijn eigen praktijk zie ik ernaar uit mijn ervaring, opgedaan in de afgelopen jaren, met hand en hart, aan uw welbevinden ten goede te laten komen.


Nieuws


Dit is de nieuwe website van Eigen Lijf Energie.

Ik stel uw commentaar op deze website erg op prijs.

Praktijkadres

Monique Janssen-van Heumen
Boslaan 79
3904 KE Veenendaal
Ingang tussen de huizen, linker poort

info@eigenlijfenergie.nl
06 43 78 47 64