Het energieveld


Overal omheen aanwezig

Om alle dingen om ons heen bevindt zich een energieveld. Dit wordt ook wel de aura of bioveld genoemd.

Voorbeeld

U herkent dit gevoel als u afstand wilt bewaren ten opzichte van bepaalde onbekende personen, terwijl andere onbekende personen wel dichtbij u mogen staan. Dat komt omdat energievelden constant met elkaar in verbinding staan en energie uitwisselen. Passen deze energieën niet goed bij elkaar, dan voelt dat onaangenaam.

Invloeden

Door al deze invloeden van buitenaf, kan het energieveld van iemand uit balans raken, waardoor men zich niet zo prettig en/of moe voelt. Een reiniging en opnieuw in balans brengen van het energieveld kan dan een fijne ontspanning opleveren en het gevoel geven er weer fris tegenaan te kunnen.

Tekening van het energieveld of bioveld rond het menselijk lichaam.

Foto Energieveld rond het menselijk lichaam.

De energiecentra

In het lichaam zitten talloze energiecentra, ook wel chakra’s genoemd, die door energiebanen met elkaar en met het energieveld verbonden zijn. Acupunctuur maakt o.a. gebruik van deze energiebanen.

Energetische therapie

Energetische therapie werkt ook met deze energiecentra, met name met de zeven grote energiecentra langs de ruggengraat. Energie kan hieruit wegstromen of een energiecentrum kan dicht zitten, waardoor er geen energie stroomt. Door middel van de handen kan een energetisch therapeut deze energiecentra weer in balans brengen, wat het welbevinden bevordert.

De zeven hoofd-energiecentra van het menselijk lichaam

Foto Chakra‘s, de zeven hoofd-energiecentra van het menselijk lichaam.

Nieuws


Dit is de nieuwe website van Eigen Lijf Energie.

Ik stel uw commentaar op deze website erg op prijs.

Praktijkadres

Monique Janssen-van Heumen
Boslaan 79
3904 KE Veenendaal
Ingang tussen de huizen, linker poort

info@eigenlijfenergie.nl
06 43 78 47 64