Healing Touch


De intake

Als u de eerste keer komt, heb ik een gesprek met u aan de hand van een vragenlijst. Vervolgens laat ik u nog even kort kennis maken met Healing Touch.

Foto Healingtouch.

De behandeling

Healing Touch wordt gegeven in een ontspannen houding. Dat kan op een stoel zijn, of liggend op een massagetafel. U kunt tijdens de behandeling uw kleding aanhouden. Ik raad u aan gemakkelijk zittende kleding aan te trekken. Ik zal altijd vragen of ik u aan mág raken. Als u aanraking niet prettig vindt, hoeft het niet. Met mijn handen zal ik uw energieveld waarnemen en kijken of er balans is. Naar aanleiding van uw klachten en mijn bevindingen, zal ik voor bepaalde behandelingen kiezen. U kunt kiezen voor behandelingen van 30 of 60 minuten.

Foto Healingtouch.

Na de behandeling

Het opheffen van blokkades en het weer gaan stromen van energie, kan afvalstoffen in uw lichaam losmaken. Dit kan klachten geven als vermoeidheid en soms zelfs hoofdpijn. Het is daarom goed om veel water (2 liter) te drinken in de eerste 24 uur na de behandeling. Het is ook fijn om enige tijd voor uzelf te hebben na de therapie, zodat u even alles kunt laten bezinken.

Healing Touch behoort tot de complementaire, aanvullende zorg en kan goed gecombineerd worden met behandelingen uit de reguliere gezondheidszorg.

Tarief

Healing Touch behandeling 30 min: €25
Healing Touch behandeling 60 min: €45


Nieuws


Dit is de nieuwe website van Eigen Lijf Energie.

Ik stel uw commentaar op deze website erg op prijs.

Praktijkadres

Monique Janssen-van Heumen
Boslaan 79
3904 KE Veenendaal
Ingang tussen de huizen, linker poort

info@eigenlijfenergie.nl
06 43 78 47 64